Anda pengunjung blog ke :

Isnin, 29 Mac 2010

Semingguan di SKKP

Bersempena dengan semalam sebelum dinilai praktikum.. Izinkan aku melaporkan semingguan aku di SKKP..

Hari Selasa minggu lepas, Cikgu Raj panggil kami (aku dan pasangan praktikumku)

Cikgu Raj : Pesh..pesh!! (bunyi auta dlm cerita tamil).. Adik sekalian, jom ikut pegi meeting..

Kami pun terus ikut beliau tanpa banyak kata..

Rupa-rupanya meeting tersebut adalah mengenai persiapan hari keluarga...

Cikgu Raj : Ok, bayaran hari keluarga ni seorang RM50..
menoleh ke arah kami

Cikgu Raj : Adik-adik, korang ada dpt elaun kan??

Kami : Sengih je..hehe..

Cikgu : Aa...x pela.. sebab korang belajar lagi, biar PKG support la..

Akhirnya kami dpt potongan 50% bersamaan kena bayar RM25 je (topik percentage ni).
Terima kasih kepada PKG dan Cikgu Najib selaku pengurus sponsor.

Di sini ada lah sedikit gambar sekitar Hari Kelauarga SKKP..

Itupun setelah diambil dari blog INI sbb penulis xde kamera..isk3..

Pentas Sambutan Hari Keluarga SKKP

Pasukan Biru, Kuning, Hijau, dan Merah bersiap siaga untuk bertempur! (Macam telematch da..)
*Penulis join pasukan Hijau

Biasalah tu.. bila anda menjadi warga yang paling agak termuda dalam satu-satu komuniti..
Maka, di sinilah tempat anda ketika sukaneka..

Bergambar kenangan sebelum bersurai pulang.. Ada juga yang sambung main air sbb tempat tu dibayar hingga pukul 4 petang.


Secara keseluruhannya, program hari Sabtu di Starhill ni sangat BEST!!
Makanan dia macam2 jenis..
Aiskrim pun ada.. (tp penulis x smpat dapat)
Dapat hadiah hamper dan beg goodies..
Dapat kenal dengan lebih baik dengan cikgu2 SKKP.

Akhir kata, terima kasih kepada penaja kami...

Tanpa tajaan anda, kami x mngkin berada di sini..

2 ulasan:

zue yang baek berkata...

wah..cam best je!!

Nurul Hidayah Isnin berkata...

best zue!! ak kan jarang g tmpt2 taman tema air cm ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Anniversary

Suka