Anda pengunjung blog ke :

Ahad, 27 Februari 2011

Aku yang ketinggalan

Anda..ya anda di sana..
Jika anda seorang siswa guru dari mana-mana IPG di Malaysia
Khususnya di IPG Kampus Temenggong Ibrahim
dan masih lagi menggunakan logo kampus anda
di kulit hadapan tugasan,

contoh:

























Anda bolehlah menukarkan logo tersebut
kepada logo ini :
























Kenapa mesti tukar kepada logo ini?
Ayuh kita lihat maksud yang tersirat pada logo tersebut.






















Dipetik dari laman web INI

_______________________________________
FAQ:
  1. Lerr...orang lain dah lama tau dah kena tukar logo.. Kenapa baru cerita pasal ni.. cer ceghita..?
  2. Logo IPG nak letak kat bahagian mana ek kt cover? ke jadikan watermark je..
  3. Siapa yang mencipta logo IPG ni?
Jawapan:
  1. Maafkan saya...tapi cuba baca balik la tajuk post ni.
  2. Ish..smpai ati jadi watermark je.. Logo IPG letak di kanan dan logo KPM letak di kiri.
  3. Err..dengar cerita orang yang reka logo ni sgt low profile.. Sebab tu saya pn tak tahu siapa yg reka. Ada sesiapa boleh bantu?

3 ulasan:

hazhuahn88 berkata...

Chik, ko masih ketinggalan..logo ko tu tetap lame..cube try perhati yg terpampng kt pintu utama..de lambang peta malysia warna putih kt globe..

Mohd Zairy Firdaus Bin Mohd A'sri berkata...

huhuhu, sy sayang logo lama...

Nurul Hidayah Isnin berkata...

huhu..tenkiu wan..nmpknya..saya masih ketinggalan.. aduh..

zairy: saya juga...isk..~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Anniversary

Suka