Anda pengunjung blog ke :

Rabu, 9 Februari 2011

Selamat Pengantin Baru

CLICK..! CLICK..! SENYUM..!

Nah, siap dah gambar..



















Selamat Pengantin Baru diucapkan kepada abang saya,
Cikgu Abdul Rahim Bin Isnin yang telah menemui belahan jiwanya yg separuh lagi
iaitu Cikgu Nin Harlina Binti Mohd Yusof, berasal dari Ketereh, Kelantan.

Pasangan yang paling hot pada tahun 2010 yang lalu (bak kata rakan sekerja beliau)
ini telah selamat diijab kabulkan pada 5 Februari 2011 yang lepas di Masjid Kampung Pasir.

Doa saya, semoga beliau dan pasangannya berbahagia hingga ke infiniti,
di samping tidak lupa menjenguk ahli keluarga beliau yang tercinta di Endau
(walhal duduk kat Tg Gemok je)..haha!

Majlis sambut menantu pasangan mempelai ini akan diadakan pada 12 Mac 2011.
Kedatangan para hadirin adalah amat dialu-alukan oleh pihak kami.
*Kad undangan majlis akan dimuat turun kemudian.

Akhir kata, maaf lambat keluarkan post dan sekali lagi...SELAMAT PENGANTIN BARU Ayem!! =)

* Turn anak lelaki bongsu Hj Isnin dah lepas, bila pulak turn anak perempuan bongsu Hj Isnin?? Jeng3..sama-sama kita nantikan.. Peace!

6 ulasan:

sYu's RaMLi berkata...

selamat pengantin baru!

p/s: kak dayah bile lg? kursus kawin da amek?

Nurul Hidayah Isnin berkata...

terima kasih! *wakil rasmi tlg jawab.
hhehe..
akak? secepat yg mungkin kalo jmpa calon! haha..
er..kursus eh.. ermm..belum..kui3

zue yang baek berkata...

ni abg ko yg mane satu erk? ayim ye? ko bile lg dekyo...???hahaha

Nurul Hidayah Isnin berkata...

a'ah..yg ayim tu zue..
aku..tu lah..igt nk saing2 dgn ko nnti..
saing amal, fiza, dayah zawawi..=)

Nurul berkata...

dyah nak saing ke?? kalo camtu.. time ko nak kawen carikan aku pasangan sekali.. :P hahhaa

Nurul Hidayah Isnin berkata...

kalo gitu ko pun sama la fiza.. cm2 la psanan ak utk ko..
p/s : ak tertinggal nk tulis nm tasha n nasyitah..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Anniversary

Suka