Anda pengunjung blog ke :

Selasa, 10 Mac 2009

Aku kena TAG lagi...

Khas untuk tatapan Cik Nor dan sape2 la yg nak tengok...

Ni dayah anak pak imam menjawab soklan kamu...

1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda

Dah letak dah..





2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda.





Nama org yang bagi award ntah apa2 ni Norhana..


Dia orang Teriang, Endau..Skrg amek medic kt Indonesia.


Masa kecik2 dulu sy slalu panggil dia ikan pirana sbb dia GARANG...grr..takut..!





3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri



  1. Seorang yg kedekut, tamak haloba, pelupa, byk lg la yg negatif...

  2. Baru berjaya menge'pow' kasut sukan baru dari ayahanda yg tercinta.

  3. Tolong org selalu (slogan Pandu Puteri... ;-)) = mudah kena buli.

  4. Banyak projek kt kepala tp sume susah nk dicapai..

  5. Hobi : mengumpul setem..(hik3..geli je)..tukar la.. hobi : mengumpul setem hasil..

  6. Computer addict...

  7. Orang yg jarang menghabiskan masa dgn kwn2 di kampung faktor pengawasan ketat ibu bapa.

  8. Selalu ke kedai bundle, kedai CD, pasar lambak bersama adik beradik.

  9. Seronok membawa anak2 saudara meronda kaw kampung dgn menaiki motor pada waktu pagi @ petang.

  10. Sangat ingin melawat rumah cik Nor di Teriang..tp rumah cik nor sgt jauh..hehe..


4. anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog anda.



Sapela yg aku nk pilih ni... hurm.. (masih dalam keadaan tercari2)


Snang cte sape2 yg ada kaitan dgn logo ni bole la buat TAG kerana andalah penerima award yg seterusnya....

2 ulasan:

hana keiichan berkata...

to anak pk imam:

ni yg ak cyg ko ni,cpt jek wat tag yg ak bg,hihi..

ish,ngader jek, teriang tuh dkt ar, x jaoh mne pon,

SuBHaSid berkata...

dan sebagai menambahkan lagi koleksi tag anda, di sini saya tambah satu TAG lagi.....hahaha....sila jawab...sila jawab! I'M sori....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Anniversary

Suka