Anda pengunjung blog ke :

Khamis, 14 Jun 2012

Majlis Perkahwinan dan Persandingan














       Alhamdulillah, sempurna sudah majlis Walimatulurus saya dan suami yang berlangsung di pekan nan permai iaitu Endau, Mersing, Johor pada 27 Mei 2012 bersamaan 6 Rejab 1432 H.

       Jutaan terima kasih diucapkan kepada kedua ibu bapa di Endau, kedua ibu bapa mertua di Kg Gajah, adik beradik saya Along, Azhari, Azak, Yati, Rashid, Rahim, dan Rahmah, ipar duai saya Abg Long, Kak Sarah, Abg Jep, Kak Ina, Kak Nin, dan Abg Yani yang telah banyak mencurahkan tenaga dan usaha sepanjang majlis ini berjalan.

       Terima kasih juga diucapkan kepada adik beradik ipar saya iaitu Yong dan Yop, Abg kamal dan keluarga, Kak Ummi sekeluarga, Anis, Imah, Mizah, dan saudara-mara terdekat kerana sudi menyerikan majlis kami di Endau, Johor.

       Terima kasih juga diucapkan kepada mereka yang hadir dan memberikan hadiah. Hanya Allah jualah yang dapat membalasnya. Mohon didoakan supaya perkahwinan kami sentiasa dalam lindungan dan kerahmatan dari Allah swt. Amin.. InsyAllah.

Sekian... (^_^)

6 ulasan:

axvist berkata...

dayah~ XD weeee~

Nurul Hidayah Isnin berkata...

ckin...weee~~~~ huhu

fathinaina berkata...

dekyah, bedah ke pengapit ko tu?

Nur Affini berkata...

tahniah dekyah :)

Nurul Hidayah Isnin berkata...

fathin : a'ah, zue yg jadi pengapit. =)


fini : tima kasih !! =)

Nurul berkata...

Salam dekyah aku nak mintak maaf tak dpt pergi majlis haritu.. rasa segan sgt.. sdgkan dah berjanji nak pergi..

Aku tau ko mesti kecik ati.. sebab tu aku senyap je.. Sedih.. hadiah utk korang terbungkus elok dlm bilik kat rumah.

Aku betul2 tak dpt nak pergi aritu.. nak minta maaf kat fb, segan.. nak contact ym pun segan.. harap ko maafkan aku.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Anniversary

Suka